zpět na seznam akcí

Archiv akcí - rok 2023:


11.04.2023    Královská města na Dunaji
Královská města na Dunaji
Ve dnech 11.–13. dubna se žáci 1. a 2. ročníků zúčastnili zahraničního zájezdu Královská města na Dunaji. Akci zorganizovala Mgr. Miroslava Slaninová ve spolupráci s CK PRO Travel a spolu s kolegy Vítězslavou Soukupovou a Mgr. Janem Georgievem zajišťovala pedagogický dohled po dobu jejího konání.
Žáci během tří dnů navštívili královská a zároveň hlavní města - Bratislavu, Budapešť a Vídeň.
V Bratislavě viděli Bratislavský hrad s výhledy na historické centrum, zastavili se v katedrále sv. Martina, prošli historické centrum města a výtahem vyjeli na známou věž UFO na Mostě SNP. V Budapešti byli ubytováni ve Wombat´s hostelu nedaleko historického centra města. Navštívili turisticky oblíbenou baziliku sv. Štěpána, ochutnali místní speciality v tržnici, prošli obchody na rušné Váci utca, absolvovali plavbu po Dunaji s krásnými výhledy na panorama města. Ve Vídni se zastavili u jedinečné stavby městského obytného domu Hundertwasserhaus, projeli historické centrum se všemi významnými stavbami, viděli velkolepý dóm sv. Štěpána a prošli se na pěší zóně Graben a Kärtner Strasse.
Domů se vrátili plni nových dojmů a zážitků.
Fotografie ze zájezdu - Královská města na Dunaji Fotografie ze zájezdu - Královská města na Dunaji Fotografie ze zájezdu - Královská města na Dunaji Fotografie ze zájezdu - Královská města na Dunaji Fotografie ze zájezdu - Královská města na Dunaji Fotografie ze zájezdu - Královská města na Dunaji Fotografie ze zájezdu - Královská města na Dunaji Fotografie ze zájezdu - Královská města na Dunaji Fotografie ze zájezdu - Královská města na Dunaji
 
Tento web nezpracovává žádné cookies
SOU kadeřnické, Karlínské náměstí 8/225, 186 00 Praha 8 - Karlín